BİZDEN HABERLER

EMO HANNOVER 2017

EMO HANNOVER 2017

Akım Metal, 43 yıllık metal işleme tecrübesiyle Tuzla–İstanbul’daki işletmesinde beyaz eşya, otomotiv ve endüstriyel motor sektörlerine talaşlı imalat ve metal enjeksiyon ile parça imalatı yapıyor. Firma, talaşlı imalatın yanı sıra SMB CNC markasıyla üretmiş olduğu tezgahları hem yurtiçine hem de yurtdışına pazarlıyor.

Türk mühendisliğinin kalitesini tezgahlarına yansıtan Akım Metal, Avrupalı rakipleriyle kalitede başa baş rekabet ediyor. Sektöründe önemli bir marka bilinirliğine sahip olan firma son dönemlerde farklı alanlarda adını duyurmak ve sanayicilere hizmet vermek amacıyla faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

 2011 yılında Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezini kuran Akım Metal, 2012 yılından itibaren Türk endüstrisinin ihtiyacı olan ve dışa bağımlılığı azaltacak ürünler üretmek üzere yatırımlarını yapıyor. Müşterilerine özel tezgahlar üreten firma gerek yurtiçi gerekse de yurtdışında başarılı faaliyetler yürütüyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Akım Metal hedefleri doğrultusunda ilerliyor. Günden güne büyüyen ve gelişen firma, ürünlerini dünya çapında hizmete sunuyor ve müşteri portföyünü günden güne arttırıyor. Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen EMO Hannover Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırladı.